mår som man förtjänar!

GOD JUL! haha, säjjer ja nu! Igår var en väldigt trevligt men även stressfylld dag, det började med att klockan ringde redan vid 8.00 . Befann mig då hemma hos papi, där vi åt gott och sedan öppnade paket. Efter ett tag, begav vi oss alla hem till mamma. Där de betod av många timmars väntan, innan mormor och den gamle gamle tomten skulle komma hit!

Själv var jag väldigt stressad, då jag visste att vi sedan skulle vidare ännu en gång. När mormor äntligen kommit hit, fick vi äntligen äta. Efter maten, var alla goa och glaá. Så då var det dags för tomten att göra entré, se där ja! Fick massor med fint, så jag blev nöjd. Men vi satt inte ner länge, utan jag och A fick nästan springa till bussen!

Väl på bussen var det TOMT, haha. Vem åker buss på julafton liksom?? haha, men iaf. När vi nu äntligen kommit till den hållplats vi skulle av på, trodde vi iaf. Så visade det sig vara helt och hållet fel, vi skulle tydligen bara rakt fram när man gått av bussen. Men där fanns nu bara skog.....

Dom ringde och ringde, tillslut efter många om och men. Vi gick och gick och gick, men kom aldrig rätt! Då självklart, visade det sig att vi hade hoppat av 4 hållplatser för långt! oj så lyckat, haha! Men väl framme, blev det julspel och öl för hela slanten. Att komma hem var riktigt gött, full o go gick jag o la mig. Glömde släcka lamporna, stängde inte dörren, hade inte stängt av datorn.... haha, som det kan gå.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sminket från igår sitter fortfarande på..... illa de, riktigt illa! Sedan ska jag träffa H en stund, fika eller något sådant!  lets do this, hoppas att ni har haft en riktigt trevlig julafton ni med :)  pusssis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0